Vol voor de Kat  Ree 100g per 20 stuks in een doos

Darf supplement Groenlipmossel

: Consu koker

:

€ 3.95

:
:
:

Steeds meer mensen geven honden en katten met gewichtsproblemen  Glucosamine. Heel wat dieren gaan na toediening  beter lopen, en hebben  duidelijk minder pijn.
Glucosamine is geen medicijn, maar een bouwsteen wat normaliter ook in het lichaam voorkomt.  Het zit in kraakbeen, bindweefsel en in de vloeistof van gewrichten. De glucosamine in supplementen is veelal gemaakt uit schelpen, de schilden van krabben of zoals bij ons uit groenlipmossel. Als supplement wordt het veelvuldig ingezet bij honden en katten met artrose klachten.  Glucosamine helpt de structuur van het nog aanwezige kraakbeen te verbeteren, bovendien blijft er meer vocht in het gewricht zitten waardoor het soepeler beweegt. Als het kraakbeen helemaal verdwenen is zal Groenlipmossel waarschijnlijk ook niet meer helpen.
Gemiddeld duurt het  4 tot 10 weken voordat er resultaat merkbaar is.

 

Samenvatting:
In dierstudies van de afgelopen jaren is aangetoond dat het gestandaardiseerde lipidenextract uit de Groenlipmossel een krachtige ontstekingsremmende werking heeft. Ook bevat het 99% natuurlijke glucosamine en taurine, en heeft zelfs bij doseringen tot 2500mg per dag geen negatieve bijwerkingen.

 

:

binnenland € 0,00 buitenland € 0,00

Dit product is niet meer op voorraad


DARF Specials