Pakjesavond met je hond: 8 kadotips

Je trouwe viervoeter verwennen. Daar hoef je eigenlijk geen reden voor te hebben. Toch mag je met Sinterklaas best wat extra uitpakken. Daarom hebben we 8 leuke kadootjes voor je hond op een rij gezet.

Als je ons vraagt om acht lekkere kadotips te geven, dan zeggen we: Neem eens een kijkje in onze Shop. Genoeg lekkers en gezonds. Maar er zijn nog genoeg andere dingen waarmee je je maatje blij maakt.

1. Woefstock

De Woefstock is een kluif van 100% koffieboomhout. Het is niet alleen een heerlijke, maar ook gezonde kluif voor je hond. Want kauwen reinigt het gebit van je viervoeter én zorgt ervoor dat de hersenen het ‘geluksstofje’ endorfine afscheiden. Pluspunt: de kluif splintert niet.

Te verkrijgen in de maten Small (>15 cm)< Medium (15 - 20 cm) en Large (15 - 20 cm). Ga naar: woefstock in onze shop.

2. Lange herfstwandeling

Verwen je hond met een ‘dagje uit’ samen. Wat denk je bijvoorbeeld van een lange herfstwandeling? Want wat is de herfst toch een mooie, kleurvolle periode! Trek samen het bos in of laat je hond los op het strand; op de meeste stranden kan dat nu weer gewoon. Inspiratie nodig voor een leuke wandelplek? Samen met onze Facebookvrienden hebben we deze 6 leuke wandelplekken geselecteerd.

3. Nina Ottosson denkspelletje

Met de denkspelletjes van Nina Ottosson train je je hond op een leuke en speelse manier. Denk bijvoorbeeld aan een Dog Tornado of een Treat Tumble ; spellen waarmee je je hond lerenderwijs gemotiveerd houdt en vermaakt. En ze moeten er ook nog eens echt hun hersenen voor gebruiken!

4. Kong

De Kong is een speelgoed wat volledig ‘dog-proof’ is. Het speelgoed is bijna onverwoestbaar door het natuurlijke rubber, springt en stuitert onvoorspelbaar, voldoet aan de natuurlijke behoefte van kauwen en spelen en is ideaal voor het jagen en apporteren. En je kunt er brok of plakjes worst in verstoppen. De Kong is verkrijgbaar in verschillende maten, dus zowel voor grote als kleine honden. Met dit speelgoed kun je je viervoeter gerust alleen laten.

5. Gedroogde hazenoren

Onze gedroogde hazenoren zijn een favoriet van veel viervoeters. Deze hondensnack is van 100% haas en komt uit Nederlandse jacht, uiteraard zonder loodhagel. Een heerlijke wildsnack dus. Vind deze snack in onze shop.

6. Onverwoestbare bal

Heb jij zo’n ballen-fanaat waarbij geen één balletje lang heel blijft? Denk dan eens aan een onverwoestbare bal van sterk rubber. Bijvoorbeeld de Bionic Ball (verkrijgbaar in vier maten). Zo’n bal scoort wel.

7. Zalmhuiden

De gedroogde stukken zalmhuid zijn een smakelijke gedroogde vissnack voor je hond. En ook heerlijk als beloning. De gedroogde zalmhuiden bevatten 0,35% Omega 3. En dat is goed voor de huid en vacht van je hond. Pluspunt: de snack is ook zeer geschikt voor honden die allergisch reageren op kip, rund of granen. Ga naar shop.  

8. Workshop Speuren

Speuren is instinctief gedrag en daarom enorm leuk om te stimuleren. Vooral omdat niet veel honden meer speuren. ‘Bij speuren is de hond helemaal in zijn natuurlijke element,’ vertelde Janie Meiburg in haar verhaal op onze website. ‘Ik moet zeggen, ondanks de vele speurtrainingen die ik al gegeven heb, dat het steeds weer heel indrukwekkend is om te zien hoe je hond een spoor volgt.’ Een aanrader dus.

Welke ga jij eens uitproberen? Of heb je zelf nog tips of kadootjes om je viervoeter te verwennen? Laat het ons weten in de reacties op Facebook.